Cautare

Cauta produse

Dispozitiv pentru detectarea venelor

Peste 70.000 de profesioniști din domeniul medical au încredere în dispozitivele Veinlite, pentru obținerea unui acces facil la vene, dintr-o singură puncție.

Care model Veinlite este potrivit pentru dumneavoastră?

Pentru pacienții de toate vârstele: Veinlite LED+®,

Pentru lucrul într-un cabinet stomatologic: Veinlite LED+®,

Pentru paramedici și personalul de urgență, care caută accesul la vene în situații dificile pentru pacienți: Veinlite EMS PRO,

Pentru vizualizarea și accesul la venele varicoase, pentru aplicații de scleroterapie: Veinlite LEDX®.

Cu ajutorul Veinlite, puteți identifica și accesa venele în doar câteva secunde, chiar și în cazul paciențilormai dificili, fie din cauza vârstei, greutății sau tonusului pielii.

Aparatele pentru detectarea venelor Veinlite nu numai că dezvăluie venele și structura venoasă înconjurătoare, dar acționează și ca un garou, prevenind mișcarea acestora în timpul puncției.

Obținerea accesului la vene cu o singură puncție nu a fost niciodată mai simplă!

Cum găsești venele la pacienți cu ajutorul dispozitivului Veinlite:

 

De încredere. Chiar și pentru începători.

Dispozitivele Veinlite sunt concepute pentru a oferi rezultate în ceea ce privește accesul venos, indiferent dacă sunteți începător sau profesionist.

Urmăriți mai jos cum o asistentă medicală studentă utilizează Veinlite LED+ pentru a realiza o plasare a cateterului intravenos.

 

Cum funcționează Veinlite?

Veinlite produce un inel de lumină strălucitoare, care atunci când este plasat pe piele, luminează uniform țesuturile superficiale din interiorul inelului.
Sângele dezoxigenat din vene absoarbe lumina, astfel încât venele apar ca linii întunecate în interiorul zonei iluminate.
Plasarea unei presiuni ușoare pe Veinlite® întinde pielea și încordează vena pentru a facilita introducerea acului prin deschiderea din inel.

Cât de bine funcționează Veinlite în întuneric?

Veinlite® sunt foarte bune în situații de lumină slabă.
Dacă lucrați noaptea într-un spital, puteți pune perfuzii fără să aprindeți luminile.
Dacă sunteți un ambulanțier care pune perfuzii afară în timpul nopții, vă vor fi de folos dispozitivele Veinlite portabile, deoarece acestea oferă o vizualizare mai bună a venei atunci când lumina ambientală este scăzută.

Cât de adânc pătrunde lumina dispozitivelor Veinlite?

Adâncimea depinde de model: lumina de la unitățile cu fibră optică pătrunde până la un centimetru adâncime, iar lumina de la modelele portabile pătrunde în mai mică măsură, dar întrebarea mai importantă este până la ce adâncime pot fi văzute venele.
În mod obișnuit, venele pot fi văzute până la 6 mm dacă sunt vene suficient de mari pentru a susține o perfuzie. Venele foarte înguste nu pot fi văzute atât de adânc.

Ce diferențiază produsele Veinlite?

  • Dispozitiv portabil, ușor, durabil, pentru un singur utilizator
  • Tehnologie patentată de transiluminare laterală
  • Dispozitivele Veinlite ancorează vena pentru a preveni rostogolirea, asigură tracțiune, ridică vena și acționează ca un garou local

 

Prezentarea generală a dispozitivelor Veinlite:

 

Back to Top
Produsul a fost adăugat în coș