fbpx

Cautare

Cauta produse

Centuri modelatoare

Pacienții sunt semnificativ mai puțin mobili după operația plastică și orice mișcare inutilă este dureroasă, mai ales după operația abdominală. Din acest motiv, centurile abdominale LIPOELASTIC® sunt echipate cu mai multe paduri care le fac mai usor de inchis. Pacienții au raportat că este foarte obositor să fixeze centuri abdominale care sunt confecționate din țesătură, deoarece pot provoca dureri suplimentare. Unii pacienți nu pot închide padurile individuale de material textil. Din acest motiv, toate centurile abdominale de compresie LIPOELSTIC® sunt multistratificate și sunt fabricate în așa fel încât să poată fi închise cu ușurință. Acestea pot fi purtate pe toată perioada de recuperare fără a provoca disconfort sau a restricționa activitățile din viața de zi cu zi.

Centurile abdominale de compresie (centurile de talie) sunt concepute pentru a fi folosite după orice intervenție chirurgicală plastică abdominală, abdominoplastie, reparare a herniei sau liposucție abdominală. Centurile abdominale  ofera compresie optima, care este necesara pentru rezultate perfecte dupa o operatie. Acestea vă ajută să vă mențineți corpul în poziție verticalăsă îmbunătățiți postura și să obțineți rezultate optime.

SFAT: Centurile abdominale pot fi purtate separat. Pentru mai mult confort și pentru a optimiza rezultatul, acestea pot fi combinate cu alte articole de îmbrăcăminte compresiva purtându-le deasupra.

Afișez toate cele 11 rezultate

Ordonează după
Back to Top
Produsul a fost adăugat în coș