Cum să te măsori pentru a alege mărimea corectă a articolelor de îmbrăcăminte postoperatorie?

Dacă v-ați decis ce articol compresiv cumpărați, verificați pe pagina produsului informațiile despre ce zone trebuie să măsurați.
Apoi, măsurați zonele necesare și găsiți mărimea potrivită în tabelul de mărimi.

Există mai multe zone pe corp pe care le folosim ca puncte de bază pentru măsurarea articolelor de compresie post-chirurgicale (vezi diagramele mai jos).

Sfaturi pentru o măsurare corectă

  1. Înainte de a începe, scoateți-vă toate hainele, cu excepția lenjeriei de corp, astfel încât măsurarea să nu fie distorsionată – este singura modalitate de a obține cele mai precise rezultate. De asemenea, este important să stați în poziție verticală, să aveți burta liberă și să respirați natural.
  2. Atunci când se fac măsurătorile, banda de măsurare trebuie să fie în poziție orizontală. Banda nu trebuie să fie înclinată în jos sau în sus, pentru a nu distorsiona măsurătorile.
  3. Atunci când faceți măsurătorile, nu strângeți banda în jurul corpului, aceasta trebuie să atingă corpul, dar nu trebuie să fie nici prea strânsă, nici prea largă.
  4. Scrieți toate măsurătorile pe hârtie și măsurați din nou pentru acuratețe.

Vă rugăm să vă măsurați de câteva ori pentru a fi siguri de mărimea dumneavoastră în fiecare zonă a corpului. Notați-vă măsurătorile dinaintea operației, deoarece acestea pot fi folosite ulterior pentru a verifica progresul vindecării și pentru a indica unde se deplasează edemul postoperator.

Vă încadrați între două mărimi?

Pentru majoritatea femeilor, șoldurile sunt cea mai lată parte a corpului. Dacă șoldurile dvs. se încadrează la o mărime mai mare decât talia, ar trebui să alegeți întotdeauna mărimea care se aplică șoldurilor dvs. Dacă, pe de altă parte, măsurătorile șoldurilor se încadrează la o mărime mai mică decât talia (înainte de intervenția chirurgicală), atunci ar trebui să coborâți cu o mărime în talie pentru a reflecta măsurătorile șoldurilor.

Vă rugăm să consultați tabelele de mărimi dacă aveți îndoieli. Nu uitați că suntem întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta prin telefon sau prin email.

Țineți cont de faptul că terapia de compresie este o călătorie, nu o destinație. Toate articolele noastre de îmbrăcăminte au o opțiune de ajustare cu cârlig și ochi pe măsură ce se reduc umflăturile. Este foarte posibil să fie nevoie să treceți la o îmbrăcăminte de etapa II postoperatorie sau la o mărime mai mică pe parcursul îngrijirii ulterioare, pentru a vă asigura că zona chirurgicală continuă să fie comprimată corect în fiecare etapă a recuperării.

Ghid de măsurare – femei

Produsele LIPOELASTIC sunt dimensionate medical. Vă recomandăm cu tărie să vă măsurați înainte de a cumpăra orice îmbrăcăminte de compresie. Acest tabel de conversie ar trebui să vă ofere o îndrumare utilă, dar în niciun caz nu trebuie să înlocuiască măsurătorile corecte efectuate. Cei mai importanți parametri sunt șoldurile.

Ghid de măsurare - femei

Video: Cum să te măsori pentru alegerea bustierei postoperatorii

Video: Cum să te măsori și să alegi mărimea pantalonilor de liposucție

Video: Ghid de măsurare pentru corset compresiv VH

Ghid de măsurare – bărbați

Produsele LIPOELASTIC sunt de dimensiuni medicale. Vă recomandăm cu tărie să vă măsurați înainte de a cumpăra orice îmbrăcăminte de compresie. Acest tabel de conversie ar trebui să vă ofere o îndrumare utilă, dar în niciun caz nu trebuie să înlocuiască măsurătorile corecte efectuate. Cei mai importanți parametri sunt șoldurile.

Ghid de măsurare - bărbați

BRAȚE
Măsurați în jurul brațului în partea cea mai plină a bicepsului.

SÂNII ȘI PIEPTUL
Se măsoară în jurul celei mai pline părți a zonei bustului/ pieptului în timp ce se poartă lenjeria intimă obișnuită.

SUB BUST
Se măsoară în jurul circumferinței toracice direct sub sân.

TALIE
Se măsoară în jurul celei mai mici părți a taliei.

ZONA ȘOLDURILOR
Stați cu ambele picioare împreună și măsurați în jurul celei mai pline părți a zonei șoldurilor.

Video: Alegerea mărimii articolelor postoperatorii LIPOELASTIC pentru barbați

Video: Ghid de măsurare vestă postoperatorie LIPOELASTIC pentru bărbați