Canule pentru injectare cu acid hialuronic / fillere dermice

Canule pentru injectare cu acid hialuronic / fillere dermice

Unii esteticieni susțin că microcanulele cu vârful bont oferă o valoare mult mai mare decât un ac tradițional pentru injectarea cu fillere dermice. În loc să taie vasele și țesuturile ca un ac hipodermic standard, canulele alunecă prin stratul subcutanat cu un vârf bont, provocând astfel mai puține daune și oferind o manevrabilitate îmbunătățită. Acest lucru se traduce în mod direct prin injecții de umplere mai rapide și cu mai puțină durere pentru pacient.

Atâta timp cât canula alunecă ușor în planul subdermal sau subperiostal, procedura este atraumatică. Cu toate acestea, aproape întotdeauna vor fi întâlnite puncte de rezistență în țesut. Pentru a ușura alunecarea, unele canule au un strat special de acoperire (de exemplu, STERiGLIDE™, TSK Laboratory). Prin mișcarea canulei în timpul deplasării sale prin țesuturi, punctele de rezistență pot fi depășite cu ușurință.

Alegerea canulei potrivite pentru filler dermal este esențială pentru obținerea celor mai bune rezultate estetice. Având în vedere că pe piață există multe mărci de canule care se laudă cu caracteristici diferite, cum puteți determina care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră? Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre canula TSK STERiGLIDE™ și cum se compară cu cinci mărci concurente.

TSK STERiGLIDE™

Canule pentru injectare cu acid hialuronic / fillere dermice

STERiGLIDE™ este canula aleasă de mulți lideri de opinie din medicina estetică. Conceptul care a stat la baza creării STERiGLIDE™ a fost acela de a lua canula estetică tradițională și de a îmbunătăți fiecare aspect al acesteia cu scopul de a crea injecția „perfectă”. Aceste inovații au făcut ca aceasta să fie descrisă ca fiind următoarea generație de canule. Designul său patentat, vârful în formă de dom și acoperirea proprie a suprafeței asigură o mai bună alunecare în timpul unei injecții. Acest lucru diminuează în mod dramatic forța de penetrare necesară, reducând în același timp riscul de vânătăi.

Oferă, de asemenea, vârful cel mai apropiat de livrarea fillerului dermic, ceea ce înseamnă o plasare mai precisă a fillerului și o pierdere redusă de produs în comparație cu alte opțiuni. Deoarece practicienii pot simți și vedea capătul vârfului canulei prin marcajul transparent al portului lateral, acesta permite un control manual mult mai mare. Orificiul propriu-zis al canulei STERiGLIDE™ este bizotat pentru a ajuta la prevenirea oricărui fel de agățare sau rezistență la manevrarea prin anatomie.

TSK, producătorul STERiGLIDE™, a depus eforturi considerabile pentru a stabili nivelul corect de flexibilitate pentru a controla canula. Canulele STERiGLIDE™ tind să fie mai rigide decât majoritatea celorlalte opțiuni disponibile, ceea ce ajută, de asemenea, la asigurarea unei plasări precise. Acestea sunt concepute cu o tehnologie de perete ultra-subțire pentru a diminua forța de extrudare necesară. În plus, învelișul brevetat ajută la prevenirea lipirii și oferă o intrare mai lină la locul de injectare a umpluturii.

Cele mai multe canule de „primă generație” sunt un derivat al canulelor dentare – fabricate cu un vârf rotunjit, ceea ce face ca deplasarea canulei să fie mai puțin lină. Orice țesut fibrosat va opune rezistență și va bloca înaintarea unei canule standard, cu necesitatea ulterioară a unei schimbări de traseu. Pentru a rezolva această problemă, canulele STERiGLIDE™ au un vârf conic cu design unic, alcătuind un hibrid între un capăt complet bont și unul ascuțit. Designul unic al vârfului duce la o introducere și navigare mai ușoară prin anatomie.

TSK oferă, de asemenea, un ac „pilot” ascuțit pentru fiecare canulă din set, pentru comoditate. Acest ac este puțin mai mare decât canula pentru a ușura etapa de introducere.

Toate aceste caracteristici unice au diferențiat STERiGLIDE™ de alte canule disponibile pe piață.

SOFTFIL®

Canule pentru injectare cu acid hialuronic / fillere dermice

Softfil® oferă canule de 23 de dimensiuni diferite, de la 14G pentru transferul de grăsime la 30G pentru liniile fine ale buzelor. Canulele Softfil® au un lumen mai mare pentru un flux mai bun decât mai multe alte canule și că pot minimiza riscul de complicații vasculare și embolizare, prevenind în același timp efuziunea superficială a sângelui.

Cănulele au semne de gradație pe tubul exterior pentru injecții simetrice, un localizator de butuc pentru orientarea fluxului de injecție și un „EASY GUIDE” interesant – un ghid portocaliu din plastic cu aripi care ajută la realizarea orificiului de intrare, facilitând în același timp introducerea inițială a canulei.

Acestea utilizează tuburi din oțel inoxidabil siliconat pentru un confort sporit. Acest tratament de suprafață asigură o acțiune de alunecare care poate reduce disconfortul pacientului, îmbunătățind în același timp manipularea microcanulei.

DermaSculpt™

Canule pentru injectare cu acid hialuronic / fillere dermice

DermaSculpt™ își numește produsul „Microcanula originală”. Este comercializat de COSMO FRANCE și, la fel ca și microcanulele STERiGLIDE™ și Softfil®, este vândut cu 20 de canule în fiecare cutie. Dimensiunile disponibile variază de la 30G x 1″ (25 mm) la 16G x 4″ (100 mm).

DermaSculpt™ se mândrește cu un design compact al ambalajului și cu o pungă de hârtie pentru deschiderea cu un singur gest, permițând astfel tehnicianului să deschidă ambalajul și să monteze canula pe o seringă dintr-un singur gest.

Marcajele din butuc oferă un plus de precizie și control, în timp ce vârful bont asigură o răspândire mai uniformă a produsului în zona de injectare. Acest lucru poate reduce, de asemenea, riscul de echimoze și duce la reducerea timpului de imobilizare al pacientului.

TSK CSH Cannula

Canule pentru injectare cu acid hialuronic / fillere dermice

Canulele TSK CSH combină forma tradițională a canulelor cu tehnologia Ultra Thin Wall – care oferă un diametru interior mărit al țevii. Ca urmare, ei susțin că acest lucru ajută la îmbunătățirea debitului. Canula CSH (Closed-tip Side Hole) prezintă o gaură laterală tăiată cu laser pentru a ajuta la prevenirea oricăror șanse de sângerare. Designul bont cu vârf închis oferă o manevrare mai ușoară și un risc redus de vânătăi, umflături sau sângerări pentru pacient. Canulele CSH sunt o opțiune fantastică pentru injectorii care preferă o canulă care oferă mai multă flexibilitate. Aceste canule sunt comparabile cu DermaSculpt.

Deși performanța canulei CSH este mai mică decât cea a canulei STERiGLIDE™, aceasta este totuși o canulă de calitate, fabricată conform standardelor înalte ale TSK. Este disponibilă la un preț mai mic și totuși concurează bine cu alte canule disponibile pe piață datorită peretelui său ultra-subțire și administrării netede. Canulele CSH se vând în cutii de 25, oferind mai mult pe cutie decât majoritatea celorlalte de pe piață.

Dispoderm®

Canule pentru injectare cu acid hialuronic / fillere dermice

Aesthetic Group (Franța) produce aceste canule cu pereți foarte subțiri, care oferă un echilibru ideal între flexibilitate și rigiditate. Acestea sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, de calitate medicală, și sunt montate pe un butuc ergonomic de blocare luer din policarbonat. Un marcaj ușor de identificat pe canulă permite medicului să identifice rapid locul în care injectează.

Canulele Dispoderm® au cea mai largă gamă de pe piață, cu peste 26 de modele diferite, cu dimensiuni cuprinse între 18G și 30G, în mai multe lungimi, de la 25 mm la 110 mm. Air-Tite comercializează canula 18G în trei lungimi diferite: 70 mm, 90 mm, 110 mm. Acestea sunt ambalate cu 20 de canule pe cutie.

Magic Needle®

Magic Needle®, de Dr. Bernard Hertzog, este o altă canulă populară pe piață. Vârful rotunjit ajută la reducerea riscurilor asociate injecției intravasculare. Flexibilitatea îi permite să fie utilizată pentru un număr mare de materiale de umplere, indiferent de vâscozitatea acestora.

Datorită vârfului rotunjit al canulei, aceasta oferă injectorului un control mult mai mare față de traiectoria în linie dreaptă pe care trebuie să o urmeze cu un ac tradițional. Rezultatul este o procedură mai rapidă, cu potențial de reducere a durerii pacientului și a complicațiilor asociate.

Canula Magic Needle® are un sistem de blocare luer lock pentru o mai bună fixare, cu un indicator pe butuc care arată orientarea portului pentru o aplicare omogenă a materialului de umplere. Aceasta are o calitate superioară de fabricație datorită noilor tehnici de control al granularității și a unui tratament de suprafață inovator.

Ce canulă este potrivită pentru cabinetul dumneavoastră?

În timp ce multe dintre canulele de pe piață au un design similar, unele au caracteristici unice care se pot dovedi a fi benefice atât pentru injector, cât și pentru pacient. Canulele TSK STERiGLIDE™, în special, au fost fabricate special pentru procedurile estetice și pot duce la o experiență de injectare mai plăcută și la un pacient mult mai fericit.