fbpx

Cautare

Cauta produse

Cutii deșeuri înțepătoare

Va punem la dispozitie recipiente si cutii pentru deseuri intepatoare – taietoare. Containerele pentru obiecte ascuțite sunt cutii rezistente la perforare in care se colecteaza ace, lancete și alte deseuri medicale cu margini ascuțite. Capacul este prevazut cu orificii corespunzatoare fiecarei categorii de deseu intepator-taietor si este auto-blocant. Odata inchis capacul nu mai poate fi deschis.

Orice deșeuri care conțin materiale sau substanțe potențial contaminate sau infecțioase sunt considerate deșeuri medicale periculoase. Acestea includ multe produse ascuțite, cum ar fi ace, lame, sticlă și alte resturi care ar putea cauza răni atunci când sunt manipulate. Deșeurile periculoase sau infecțioase prezintă un risc de răspândire a bolilor la oameni, animale și mediu. Exemple de astfel de deșeuri includ fluide corporale, sânge și țesuturi din corpul uman și de la animale, ADN recombinant și agenți patogeni de la animale sau de origine vegetala.

Pentru deseurile infectioase care nu sunt taietoare-intepatoare se folosesc cutii din carton prevazute in interior cu saci din polietilena sau saci din polietilena galbeni ori marcati cu galben. Atat cutiile prevazute in interior cu saci din polietilena, cat si sacii sunt marcati cu pictograma „Pericol biologic”.

Afișez toate cele 13 rezultate

Ordonează după
Back to Top
Produsul a fost adăugat în coș